Halkskydd

Med ett par halkskydd så får du bra grepp under pjäxorna innan du kommit på sjön. Pjäxor är generellt ofta hala undertill och flera olyckor sker just innan man kommit ut på isen, men med ett par halkskydd för 150-200 kr så slippar du dessa obehag. Då halkskydden bara är en extra säkerhetsåtgärd så är det viktigt att vid köp tänka på att köpa ett par som går snabbt och enkelt att både sätta på och ta av för att slippa stå och krångla med dessa när du egentligen bara vill komma ut och åka. Red Creek och Zandstra är två tillverkare som bägge gör riktigt bra och prisvärda halkskydd, förstnämnd har anpassade modeller för såväl NNN och SNS bindningar för att du lätt skall hitta rätt halkskydd för just dina pjäxor.

Tips på bra halkskydd

Red Creek Halkskydd - NNN Rottefella

Halkskydd från Red Creek passar till Rottefella NNN systemet.
Passar EJ till NNN BC. Red creek halkskydd finns även till Salomon systemet. Red creeks halkskydd är väldigt lämpligt att använda vid transport till och från isen.

Klicka här för att läsa mer

Red Creek Halkskydd - SNS Pilot/Classic

Red Creeks halkskydd som är anpassade efter SNS bindningar. Färg: Svart.

Klicka här för att läsa mer

Zandstra Maxgrip Halkskydd

Halkskydd för skor med hårdmetallspets. Du dubbar själv dina skor så att du har perfekt grepp på hårda isiga underlag. Enkel montering med skruvdragare.

Klicka här för att läsa mer